Rehabilitació d’edificis i façanes

Construccions i reformes

Quan contemplem un edifici, la façana és el primer que entra pels ulls. De seguida podem comprovar si tenim davant una obra cuidada i esmerçada en els detalls, i d’aquesta primera valoració, en depèn la nostra valoració de tot l’edifici.

El cert és que al llarg dels anys, la bellesa, l’aparença o l’estructura d’un edifici, pot deteriorar-se per vàries raons, contribuïnt a donar-li un aspecte no desitjat. A Construccions Palet estem especialitzats en la rehabilitació d’edificis i façanes.

La nostra dilatada experiència ens permet oferir reparacions de patologies estructurals d’edificis i façanes, i també els espais comuns com ara: patis, terrats, escales, accessibilitat a l’edifici, així com l’adaptació de l’edifici a les innovacions tecnològiques i millora d’eficiència energètica.

El manteniment i la rehabilitació dels edificis és imprescindible per tal de conservar els espais públics i evitar que sorgeixin més patologies. A Construccions Palet volem retornar tot el prestigi extern i intern dels edificis perquè tornin a brillar en el seu entorn i recuperin la dignitat que els anys s’havien endut.

Mostra d'alguns projectes realitzats