Construccions Palet

Empresa constructora amb més de 58 anys d'experiència

Fem realitat les idees imaginades pels nostres clients, amb una gestió responsable i compromesa des de l’inici fins a l’entrega final. Ens guia la bandera de la feina ben feta i de l’èxit en cada construcció realitzada. 

Coneix-nos

Construccions Palet, des de fa més de 58 anys, ens dediquem a la construcció i reforma d’habitatges. Tenim una àmplia experiència en el món de la construcció d’edificis, hotels, cases, pisos, etc.

La nostra empresa va ser fundada l’any 1962 per Josep Palet i Buxalleu qui va dedicar tota la seva vida a la construcció d’hotels, cases, blocs de pisos i fins i tot va participar en la rehabilitació de la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau de Calella l’any 1948.

Actualment, l’empresa és dirigida pel seu fill Jaume Palet i Gibert, que segueix activament compromès amb l’exemple del seu pare.

El nostre objectiu és oferir un bon producte al nostre client, per això oferim una atenció personalitzada per poder satisfer les seves necessitats.

Construccions Palet ha esdevingut un referent en el sector constructiu gràcies a l’experiència, la professionalitat i la qualitat que ens acompanya en tots els projectes que emprenem.

Obra nova i reformes

Construïm i reformem tot tipus d’habitatges i establiments comercials