Gestió d’obres

Construccions i reformes

En una obra de contrucció, hi ha milers de factors que cal tenir en compte perquè tot surti bé. En primer lloc, per afrontar qualsevol obra, cal un equip humà competent que sigui capaç de coordinar-se amb eficàcia en pro d’aconseguir uns resultats òptims en l’execució del projecte, en els terminis d’entrega i en els costos acordats amb el client.

A Construccions Palet tenim una gran experiència gestionant obres des de l’inici fins a l’entrega final. Per això, al llarg dels anys, hem desenvolupat una gran capacitat de lideratge i organització d’equips de professionals que retornen la nostra bona gestió, amb una gran eficiència. La nostra tasca es basa en coordinar el què ens encarrega el client, amb les possibilitats reals d’execució, i d’acord amb tots els professionals que aporten el seu coneixement per aconseguir els millors resultats. Per això és molt important, per la nostra part, saber escoltar, saber apreciar i destriar el millor per l’obra, i tenir una gran capacitat de reacció i resolució davant de possibles adversitats que vagin sorgint.

La nostra dilatada experiència en el sector, ens permet fer un control de qualitat en funció de terminis i costos, a més, és essencial perquè el producte final sigui l’esperat pel client. Tot el què fem en la gestió d’un projecte, és en benefici de l’entrega d’una obra que amb la seva alta qualitat, sigui garant d’una bona coordinació dels professionals que hi han pres part, i de la búsqueda sempre, del millor pel client.

Mostra d'alguns projectes realitzats