Construcció i reforma d’hotels

Construccions i reformes

La nostra tasca dins d’una obra és la de materialitzar les idees, somnis o il·lusions d’aquells que l’han imaginat. Encarem cada projecte amb la màxima professionalitat i amb la seguretat que deixarem satisfets els nostres clients.

La nostra llarga trajectòria al capdavant d’obres d’establiments turístics i habitatges, es tradueix en la construcció de més de 15 hotels i diversos restaurants a la comarca del Maresme i a Salou.

Construccions Palet treballem amb la bandera de la feina ben feta. Els valors amb els què encarem cada projecte són: la seguretat, la neteja i l’eficiència.

A Construccions Palet tenim una gran trajectòria en la construcció i reforma d’hotels, adaptant-los al mercat modern i situant-los al capdavant dels hotels del Maresme. Estem orgullosos d’haver fet aconseguir el primer hotel 5 estrelles al Maresme, l’Hotel Sant Jordi.

Treballem amb materials i acabats de primeríssima qualitat, adaptant-nos sempre a les necessitats del client pel què fa a disseny i terminis de lliurament. La nostra fita és poder mirar cada obra acabada, i sentir l’orgull d’haver donat resposta a l’alta expectativa dipositada en nosaltres.

Mostra d'alguns projectes realitzats